webcast website

Webcasting is een heel diverse business. Van één camera producties op basis van een gratis software encoder tot multi-camera producties op basis van geavanceerde hardware-matige encoders. Een top produktie uitvoeren op steeds wisselende locaties: dat is de uitdaging. De betrouwbaarheid mag daar zeker niet onder leiden. NETchange biedt betaalbare en innovatieve oplossingen voor ieder budget.

NETchange kent de vragen uit de praktijk en we hebben betrouwbare leveranciers geslecteerd die voor de meeste wensen een geschikte oplossing kunnen bieden, Ons encoder aanbod kennen we zeer goed en we leveren uiteraard snelle en oplossingsgerichte support.

Software encoding. De Magewell capture cards en dongles zijn uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met software encoders en video mixers zoals: FMLE, OBS, VLC, Wirecast, vidBlaster, vMix, etc. Ze werken onder Windows, OSX en linux. 

Hardware encoder. De ENC encoder serie van Teracue is heel betrouwbaar en inmiddels ook heel geschikt om te streamen obv RTMP en HLS in verschillende profielen. 1080p60 is geen probleem. Ook h.265/HEVC codec beschikbaar. Geluidloos en robust maar toch vriendelijk voor de portemonnee.

Mobile hardware encoder. Intinor biedt encoders die zeer goed te gebruiken zijn in combinatie met KA-Sat. De enige encoder die wij kennen die op basis van rechtstreekse feed-back vanuit het modem in staat is de bitrate aan te passen. Het Rain-fade effect is daarmee geen show-stopper meer.

Multi-source hardware encoder. Voor lecture capture en bedrijfswebcasts heeft Veo-Labs een goede oplossing. 2 Inputs worden geëncodeerd in één stream die gelijktijdig kan worden opgenomen. Integratie met Moodle, Vimeo en Youtube mogelijk.

Soms is een webcast makkelijk te doen, maar vaak ook niet en zijn meer innovatieve oplossingen nodig. NETchange denkt mee en beschikt  over een uitgebreid netwerk aan competente contacten, die we zonodig graag delen.

Specifieke oplossingen: Live video Streaming; Portable live streaming, Event Internet Connectivity