• Slider MCROUTE gimp
  • lukas
  • sas220
  • NP one slider 730x265
  • ENC300 slider
  • mag250 slider 295x294

NETchange reseller voor NTT Electronics

NTT logoNTT Electronics, fabrikant van zeer hoogwaardige broadcast video encoders en decoders heeft per 1 mei NETchange benoemd als officiele reseller voor de Nederlandse markt.

Al enige tijd is NETchange bezig om het produktgamma uit te breiden, zodat er voor nagenoeg iedere streaming toepassing een oplossing geboden kan worden. Aan de top van de Broadcast markt is dat niet eenvoudig. Met het NTT aanbod is dat meer dan gelukt. 

Deze Japanse fabrikant speelt al vele jaren een belangrijke rol bij het vast stellen van video standaards en maakt zijn eigen video chipsets. Deze chipsets worden verwerkt in de eigen encoders en decoders van top-klasse. Aan de bovenkant van de markt zijn er niet zo veel fabrikanten meer die op dit niveau mee kunnen komen met de ontwikkelingen. Dat is misschien nog maar een handvol en NTT hoort daar zeker bij. Met deze benoeming wordt het aanbod op de Nederlandse markt dus met een interessant alternatief uitgebreid.

NETchange is bijzonder blij met deze aanvulling en met de kansen die dit biedt. De verwachte snel dichterbij komende vraag naar 4K en h.265/HEVC encoding en decoding oplossingen kan met een leverancier als NTT op adequate manier ingevuld worden. De nieuwste HEVC 4K encoders/decoders van NTT, de HC10000/11000 familie wordt al voor veeleisende top sport events ingezet en zal zeker op de komende IBC2016 live te zien zijn.

mv5000 b
Het aanbod van NTT begint echt aan de bovenkant van het middensegment. Hier is de MV5000 serie encoders/decoder een populaire broadcast grade oplossing. Een toegankelijke en betaalbare oplossing voor bijvoorbeeld OB-Vans. 

Meer weten over het NTT Electronics aanbod? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.