IPTV OTT Website

IPTV en OTT beloven beide TV beelden via datanetwerken. Voor ons heeft IPTV betrekking op een LAN situatie en OTT op distributie via Internet. Voor beide toepassingsgebieden hebben we betrouwbare componenten. In samenwerking met een partner leveren we zelfs live TV zenders als dat gewenst is.

Bedrijven, organisaties en instellingen hebben de meest diverse doelstellingen bij het inzetten van video voor het realiseren van hun communicatie doelstellingen. Journalistieke organisaties willen toegang tot de belangrijkste TV kanalen; Produktiebedrijven willen nieuwe produkten introduceren voor hun servicestaf; zorgcentra willen een informatiekanaal voor hun cliënten, maar ook gewone TV; banken willen toegang tot de belangrijkste Business TV channels;  Hotels willen gewoon TV... Flexibiliteit in plaats en tijd is essentieel. On-demand en beschikbaar op een veelvoud van diverse afspeel apparaten is een eis.

IPTV Gateway of head-end, Video Encoders (voor lokale streams), IP Video Wall en HLS servers, komen bij ons van Teracue. Dit zijn standaard bouwstenen die nagenoeg met iedere IPTV middleware kunnen samenwerken. Het is net Lego.

Transcoding is een typische functie voor een OTT omgeving. Noisypeak heeft daarvoor een prachtige reeks speciaal ontwikkelde transcoders die ieder gewenst output formaat kunnen leveren. Voor transcoding binnen een IPTV omgeving is ook de transcoder van Teracue bruikbaar.

icon ebook: Een eigen IPTV systeem