referenties

Referenties
 • Omroepen, Webcasters en Media

  Omroepen, Webcasters en Media bedrijven ontdekken dat er tegenwoordig betrouwbare en betaalbare oplossingen te verkrijgen zijn die uitstekend te gebruiken zijn voor journalistieke doeleinden, voor het Webcasten van events of voor speciale projecten. NETchange is een specialist en levert betrouwbare apparatuur van diverse gerenomeerde leveranciers.


   

 • Bedrijven, Scholen en instellingen

  Zelf webcasten ter verbetering van de communicatie met medewerkers, klanten, leerlingen en cursisten is niet moeilijk. NETchange helpt u als specialist, bij de aanleg van een betrouwbare oplossing en verzorgt ook de streaming accounts bij een provider. Wij leveren een turn-key oplossing, maar ook betrouwbare encoders en decoders en recorders voor iedere streaming toepassing.


   

 • Kerken

  Al jaren installeert NETchange kerktelefoon en kerkTV oplossingen door heel Nederland. Als specialist in audio en video via internet heeft NETchange veel te bieden en is in staat uw visie om te zetten een betrouwbare oplossing. Koppelingen met lokale omroepen, woonzorgcentra of andere kerkgebouwen in SD of HD horen tot ons oplossingsaanbod. Wij bieden u keuze uit diverse kerktelefoon en kerkTV aanbieders. Inmiddels kozen al meer dan 130 kerken bewust voor de samenwerking met NETchange. Hieronder een aantal van onze referenties.


 • Netwerkoperators

  In Nederland wordt momenteel met man en macht gewerkt aan de uitrol van geavanceerde glasvezelnetwerken. Deze netwerken krijgen pas hun waarde wanneer er diensten op worden aangeboden. Telefonie, TV en Internet zijn gemeengoed, maar echte meerwaarde diensten zijn veel lastiger aan te bieden. De NETchange oplossingen en specifieke kennis worden o.a. door de volgende organisaties ingezet: